گلد کالا - ناب ترین فایل ها

فروشگاه گلد فایل، تخصصی و حرفه ای ترین سایت دنیای فایل ها با آموزش های اختصاصی، برنامه های ناب و ترفندهای کمیاب دنیای سیستم عامل ها

نظرسنجی سایت

درخواست نرم افزار

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 659
  • بازدید دیروز : 485
  • بازدید کل : 363138

پیوند ها

نظرسنجی سایت

آمار بازدید سایت

Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید


Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

قسمت پنجم از سری بازی های مدرن کمبات
با گرافیک مثال زدنی و گیم پلی شگفت انگیز
محصولی از کمپانی فرانسوی Gameloft
به همراه فایل دیتا + ویدئوی تریلر رسمی بازی

تا به این لحظه و این ساعت بدون شک شما نیز خبرهای زیادی در مورد منتشر شدن بازی معروف و شگفت انگیز Modern Combat 5: Blackout از کمپانی پرآوازه و خوش نام گیم لافت در ماه آپریل شنیده بودید و یا تریلرهایی از این بازی را در شبکه هایی همچون یوتیوب، آپارات و غیره مشاهده کرده و به گونه ای مجذوب آن شده اید ؛ گیم لافت نسخه ی اول بازیفوق العاده مهیج و کم نظیر مدرن کامبت ۵ خود را در گوگل پلی برای دستگاه های اندرویدی عرضه نمود تا بار دیگر کاربران دوستدار بازی های اکشن و تفنگی را به وجد آورده و باز هم مثل همیشه گرافیکی ترین و لذت بخش ترین بازی اکشن اول شخص را در اندرویدفون شما به ارمغان بیاورد! داستان بازی Modern Combat 5: Blackout نیز حول نسخه های ۳ و ۴ بازی می چرخد به گونه ای که ایالات متحده ی امریکا زیر حمله ی تروریست هاست و رهبر این گروه تروریستی را یکی از سربازان سابق ایالات متحده که تصمیم گرفته به کشور خود خیانت کند و با حمله و کشتار این جرم و فساد را در این کشور از بین ببرد، بر عهده گرفته است. شما در نقش یک سرباز آمریکایی ایفای نقش می کنید و ماموریت شما مبارزه با تروریست هاست !در بازی شما قادر خواهید بود به هدایت وسایل نقلیه بپردازید و یا کنترل هواپیماهای بدون سرنشین را برعهده بگیرید و هیجان را احساس کنید! شما می توانید از انواع سلاح های نیمه اتوماتیک ، دستی ، شاتگان و نارنجک ها بهره ببرید و با کمک آن ها دشمنان را سر به نیست کنید.

 

ویژگی ها :

  • جزئیات گرافیکی کم نظیر و فوق العاده حرفه ای مشابه بازی های کنسول های نسل هفتم
  • گیم پلی بسیار هیجان انگیز و سرگرم کننده
  • سبک اول شخص شوتر با محتوای داستانی اکشن و بسیار مهیج
  • دارای خط داستانی جذاب و گیرا
  • دارای بخش چند نفره (آنلاین)
  • وجود سلاح های زیاد و قابلیت ارتقاء آن ها
  • وجود ماشین آلات جنگی مختلف مثل UAV , هلیکوپترها، قایق های جنگی و …
  • قابلیت چیدمان و شخصی سازی تیم (Class) شما در بخش تک نفره یا چند نفره

بازی Modern Combat 5 Blackout

Modern Combat 5 Blackout دنباله قسمت های پیشین سری بازی های Modern Combat می باشد که لقب اکشن ترین بازی های گیم لافت را گرفته اند. البته از لحاظ داستانی، با داستان نسبتاً جدید و اتفاقات تازه ای رو به رو هستیم.

در این بازی که در سبک اول شخص می باشد شما به دنیای جنگ های پر زد و خورد و انفجاری وارد می شوید که هیجان شما را به حداکثر رسانده و شما را به وجد می آورد. این بازی اولین بار در مراسم E3 2013 معرفی و در جولای ۲۰۱۴ توسط گیم لافت عرضه شد. در Modern Combat 5 Blackout شاهد یک خط داستانی جذاب و بسیار مهیج هستیم.

داستان بازی مدرن کمبات ۵

داستان این بازی به جنگ ها و درگیری های شدید بین گروه های سازمان دهی شده و ارتش های نیروهای ویژه مربوط می شود. در ابتدای بازی شما در شهر ونیز ایتالیا به مصاف سازمان تروریستی و خرافاتی با عنوان World Liberation Army یا ارتش آزادی بخش جهان می روید. این سازمان تروریستی خیلی ناگهانی به شهر ونیز ایتالیا حمله های سنگینی ترتیب می دهد و شما در نقش سرباز ارتش ناتو کیدن فونیکس (Cayden Phoenix) می بایست در مقابل این حملات ایستادگی کرده و از سقوط شهر جلوگیری کنید.

بعد از اینکه شما مجبور به عقب نشینی و فرار از دست این گروه می شوید، یک ماه بعد شما در توکیو (پایتخت ژاپن) در حال صحبت کردن با همکاران و مأموران ویژه ای هستید که در حال بررسی این فاجعه هستند. از نظر کیدن این ماجرا، شروع یک اتفاق و جنگ بزرگ می باشد که می بایست سریع تر جلوی اقدامات بعدی گرفته شود اما همکار شما یعنی Sophie Daviau این قضیه را زیاد جدی نمی گیرد. دیری نمی گذرد که حملات سنگین دیگری در توکیو و چند شبکه آسیایی توسط گروه World Liberation Army انجام می شود.

حالا ارتش کشورها نگران تر از پیش به فکر راه حل می افتند و حالا می فهمند که دشمن آن ها یک گروه تروریستی ساده نیست بلکه یک سازمان بزرگ می باشد که برای رسیدن به اهدافشان از هیچ چیز نمی گذرند. حالا این وظیفه شماست که به عنوان یک عضو حیاتی و ماهر، مأموریت هایی را علیه این سازمان انجام دهید تا آن ها را عقب برانید. برای همین موضوع به نقاط مختلفی سفر کرده و در مأموریت های بسیار خطرناکی شرکت می کنید.

گرافیک و گیم پلی بازی مدرن کمبات ۵

بخش گرافیکی بازی Modern Combat 5 Blackout احتمالاً قدرتمندترین ویژگی اصلی آن می باشد. گرافیک بالا و جزئیات بسیار زیاد این بازی، در نگاه اول شما را به یاد بازی های اکشن و جنگی کنسول های نسل هفتم می اندازد. بخش گیم پلی بازی نیز بسیار حرفه ای طراحی شده است. سبک اول شخص، قابلیت دویدن، پریدن، حرکت سینه خیز و توانایی هدف گیری طبیعی و استفاده از سلاح های مختلف، همگی این بازی را به یک فرانچایز قدرتمند تبدیل کرده اند.

نکات مهم در خصوص بازی مدرن کمبات ۵:

  1. بازی مدرن کمبات ۵ کاملاً آنلاین بوده و بدون اینترنت کار نمی کند.

  2. بازی Modern Combat 5 Blackout از گرافیک بسیار بالایی برخوردار است؛ در نتیجه برای اجرای صحیح آن شما نیاز به موبایل یا تبلت هایی با مشخصات حداقل پردازنده ۴ هسته ای ۱٫۵ گیگاهرتزی، ۲ گیگابایت رم و گرافیک های سری Adreno 300 , PowerVR SGX500 , Mali T600 و بالاتر دارید.
  3. برای بازی Modern Combat 5 نسخه مود شده ای که پول بی نهایت یا ویژگی های مشابه داشته باشد عرضه نشده است.
  4. بازی Modern Combat 5 Blackout از جزئیات گرافیکی بالایی برخوردار است که برای اجرا و پردازش این جزئیات به سخت افزارهای قدرتمند مورد نیاز است. در غیر این صورت، احتمال وجود لگ و افت فریم دور از انتظار نیست.
  5. تنها نسخه مود این بازی، نسخه ای موسوم به GOD MOD می باشد که در این نسخه دشمنان شما هیچ حرکت و حمله ای علیه شما نمی کنند.

 

 

دستورالعمل نصب و اجرای بازی :

  1.  ابتدا فایل نصبی بازی را دانلود و نصب کنید.
  2.  فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید. پوشه ی com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM را در مسیر Android/obb کپی کنید.
  3.  بازی را اجرا کنید.

 

تغییرات نسخه های اخیر :

  •  اضافه شدن ویژگی های جدید و نقشه جدید : LOOKING GOOD, SOLDIER
  •  رفع مشکلات جزئی و بهبود گرافیک بازی

    Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

    قسمت پنجم از سری بازی های مدرن کمبات
    با گرافیک مثال زدنی و گیم پلی شگفت انگیز
    محصولی از کمپانی فرانسوی Gameloft
    به همراه فایل دیتا + ویدئوی تریلر رسمی بازی

    تا به این لحظه و این ساعت بدون شک شما نیز خبرهای زیادی در مورد منتشر شدن بازی معروف و شگفت انگیز Modern Combat 5: Blackout از کمپانی پرآوازه و خوش نام گیم لافت در ماه آپریل شنیده بودید و یا تریلرهایی از این بازی را در شبکه هایی همچون یوتیوب، آپارات و غیره مشاهده کرده و به گونه ای مجذوب آن شده اید ؛ گیم لافت نسخه ی اول بازیفوق العاده مهیج و کم نظیر مدرن کامبت ۵ خود را در گوگل پلی برای دستگاه های اندرویدی عرضه نمود تا بار دیگر کاربران دوستدار بازی های اکشن و تفنگی را به وجد آورده و باز هم مثل همیشه گرافیکی ترین و لذت بخش ترین بازی اکشن اول شخص را در اندرویدفون شما به ارمغان بیاورد! داستان بازی Modern Combat 5: Blackout نیز حول نسخه های ۳ و ۴ بازی می چرخد به گونه ای که ایالات متحده ی امریکا زیر حمله ی تروریست هاست و رهبر این گروه تروریستی را یکی از سربازان سابق ایالات متحده که تصمیم گرفته به کشور خود خیانت کند و با حمله و کشتار این جرم و فساد را در این کشور از بین ببرد، بر عهده گرفته است. شما در نقش یک سرباز آمریکایی ایفای نقش می کنید و ماموریت شما مبارزه با تروریست هاست !در بازی شما قادر خواهید بود به هدایت وسایل نقلیه بپردازید و یا کنترل هواپیماهای بدون سرنشین را برعهده بگیرید و هیجان را احساس کنید! شما می توانید از انواع سلاح های نیمه اتوماتیک ، دستی ، شاتگان و نارنجک ها بهره ببرید و با کمک آن ها دشمنان را سر به نیست کنید.

     

    ویژگی ها :

    • جزئیات گرافیکی کم نظیر و فوق العاده حرفه ای مشابه بازی های کنسول های نسل هفتم
    • گیم پلی بسیار هیجان انگیز و سرگرم کننده
    • سبک اول شخص شوتر با محتوای داستانی اکشن و بسیار مهیج
    • دارای خط داستانی جذاب و گیرا
    • دارای بخش چند نفره (آنلاین)
    • وجود سلاح های زیاد و قابلیت ارتقاء آن ها
    • وجود ماشین آلات جنگی مختلف مثل UAV , هلیکوپترها، قایق های جنگی و …
    • قابلیت چیدمان و شخصی سازی تیم (Class) شما در بخش تک نفره یا چند نفره

    بازی Modern Combat 5 Blackout

    Modern Combat 5 Blackout دنباله قسمت های پیشین سری بازی های Modern Combat می باشد که لقب اکشن ترین بازی های گیم لافت را گرفته اند. البته از لحاظ داستانی، با داستان نسبتاً جدید و اتفاقات تازه ای رو به رو هستیم.

    در این بازی که در سبک اول شخص می باشد شما به دنیای جنگ های پر زد و خورد و انفجاری وارد می شوید که هیجان شما را به حداکثر رسانده و شما را به وجد می آورد. این بازی اولین بار در مراسم E3 2013 معرفی و در جولای ۲۰۱۴ توسط گیم لافت عرضه شد. در Modern Combat 5 Blackout شاهد یک خط داستانی جذاب و بسیار مهیج هستیم.

    داستان بازی مدرن کمبات ۵

    داستان این بازی به جنگ ها و درگیری های شدید بین گروه های سازمان دهی شده و ارتش های نیروهای ویژه مربوط می شود. در ابتدای بازی شما در شهر ونیز ایتالیا به مصاف سازمان تروریستی و خرافاتی با عنوان World Liberation Army یا ارتش آزادی بخش جهان می روید. این سازمان تروریستی خیلی ناگهانی به شهر ونیز ایتالیا حمله های سنگینی ترتیب می دهد و شما در نقش سرباز ارتش ناتو کیدن فونیکس (Cayden Phoenix) می بایست در مقابل این حملات ایستادگی کرده و از سقوط شهر جلوگیری کنید.

    بعد از اینکه شما مجبور به عقب نشینی و فرار از دست این گروه می شوید، یک ماه بعد شما در توکیو (پایتخت ژاپن) در حال صحبت کردن با همکاران و مأموران ویژه ای هستید که در حال بررسی این فاجعه هستند. از نظر کیدن این ماجرا، شروع یک اتفاق و جنگ بزرگ می باشد که می بایست سریع تر جلوی اقدامات بعدی گرفته شود اما همکار شما یعنی Sophie Daviau این قضیه را زیاد جدی نمی گیرد. دیری نمی گذرد که حملات سنگین دیگری در توکیو و چند شبکه آسیایی توسط گروه World Liberation Army انجام می شود.

    حالا ارتش کشورها نگران تر از پیش به فکر راه حل می افتند و حالا می فهمند که دشمن آن ها یک گروه تروریستی ساده نیست بلکه یک سازمان بزرگ می باشد که برای رسیدن به اهدافشان از هیچ چیز نمی گذرند. حالا این وظیفه شماست که به عنوان یک عضو حیاتی و ماهر، مأموریت هایی را علیه این سازمان انجام دهید تا آن ها را عقب برانید. برای همین موضوع به نقاط مختلفی سفر کرده و در مأموریت های بسیار خطرناکی شرکت می کنید.

    گرافیک و گیم پلی بازی مدرن کمبات ۵

    بخش گرافیکی بازی Modern Combat 5 Blackout احتمالاً قدرتمندترین ویژگی اصلی آن می باشد. گرافیک بالا و جزئیات بسیار زیاد این بازی، در نگاه اول شما را به یاد بازی های اکشن و جنگی کنسول های نسل هفتم می اندازد. بخش گیم پلی بازی نیز بسیار حرفه ای طراحی شده است. سبک اول شخص، قابلیت دویدن، پریدن، حرکت سینه خیز و توانایی هدف گیری طبیعی و استفاده از سلاح های مختلف، همگی این بازی را به یک فرانچایز قدرتمند تبدیل کرده اند.

    نکات مهم در خصوص بازی مدرن کمبات ۵:

    1. بازی مدرن کمبات ۵ کاملاً آنلاین بوده و بدون اینترنت کار نمی کند.

    2. بازی Modern Combat 5 Blackout از گرافیک بسیار بالایی برخوردار است؛ در نتیجه برای اجرای صحیح آن شما نیاز به موبایل یا تبلت هایی با مشخصات حداقل پردازنده ۴ هسته ای ۱٫۵ گیگاهرتزی، ۲ گیگابایت رم و گرافیک های سری Adreno 300 , PowerVR SGX500 , Mali T600 و بالاتر دارید.
    3. برای بازی Modern Combat 5 نسخه مود شده ای که پول بی نهایت یا ویژگی های مشابه داشته باشد عرضه نشده است.
    4. بازی Modern Combat 5 Blackout از جزئیات گرافیکی بالایی برخوردار است که برای اجرا و پردازش این جزئیات به سخت افزارهای قدرتمند مورد نیاز است. در غیر این صورت، احتمال وجود لگ و افت فریم دور از انتظار نیست.
    5. تنها نسخه مود این بازی، نسخه ای موسوم به GOD MOD می باشد که در این نسخه دشمنان شما هیچ حرکت و حمله ای علیه شما نمی کنند.

     

     

    دستورالعمل نصب و اجرای بازی :

    1.  ابتدا فایل نصبی بازی را دانلود و نصب کنید.
    2.  فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید. پوشه ی com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM را در مسیر Android/obb کپی کنید.
    3.  بازی را اجرا کنید.

     

    تغییرات نسخه های اخیر :

    •  اضافه شدن ویژگی های جدید و نقشه جدید : LOOKING GOOD, SOLDIER
    •  رفع مشکلات جزئی و بهبود گرافیک بازی

 دانلود نسخه معمولی پچ شده دانلود نسخه مود شده دانلود فایل دیتا

  انتشار : ۷ شهریور ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 455

برچسب های مهم

دانلود نمونه سوالات دوره ضمن خدمت راهبری هوشمند

دانلود نمونه سوالات دوره ضمن خدمت راهبری هوشمند

دوره آموزشی راهبری هوشمند سازی مدارس - مرحله مقدماتی (۹۲۰۰۲۵۶۶) نوع برگزاری : آزمون بصورت الکترونیکی می باشد که نمونه سوالات و جزوات این ازمون با دانلود این مجموعه ارزان و ارزشمند قطعا قبولی شما تضمین میگردد این مجموعه نمونه سئوالات و سئوالات دوره قبلی بی نظیر شامل حدود 700 ...

کسب درامداز اینترنت ماهیانه 8میلیون تومان

کسب درامداز اینترنت ماهیانه 8میلیون تومان

پکیج کسب درآمداسان از اینترنت اپدیت جدید1 تیر1396 مناسب برای تمامی افرادباهرسن ودانشی این فرصت هرگز تکرار نمیشود عجله کنید تضمین100%بازگشت وجه درصورت عدم کسب این مبلغ هدیه ویژه پس از خرید این محصول: 1.نرم افزار کی به وای فای وصله نرم افزاری برای شناسایی ...

دانلود کتاب آموزش خوشنویسی با قلم و خودکار همراه

دانلود کتاب آموزش خوشنویسی با قلم و خودکار همراه

محتوای این مجموعه کامل آموزش خوشنویسی: 1- آموزش خوشنویسی با خودکار 2-سرمشق های خوشنویسی 3- آموزش خط تحریری 4-آداب خوش نویسی فايده اول خوشنويسی: كه روحي و دروني است ٬رويت خط زيبا موجب بهجت روحي و حظ معنوي مي شود و البته بهره معنوي خوشنويس مضاعف و مبتدا است و آثار و بركاتي ...

نرم افزار برنامه ساز اندروید نسخه طلایی

نرم افزار برنامه ساز اندروید نسخه طلایی

نرم افزار برنامه ساز اندروید نسخه طلایی و بدون نیاز به ارتقا توجه :مشکل امضا با کلید دیباگ دراین نسخه کاملا رفع شده و برنامه ها به بازار ارسال می شوند اگر به این مشکل برخوردید ما 10برابر پولتان را پس میدهیم. این نرم افزار بر روی اندروید قابل نصب میباشد 100% مورد تایید ...

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک

بلند قامت بودن یک امتیاز بزرگ برای شماست! سلام بیتا بیات هستم کارشناس فیزیولوژی ورزشی،لازم دانستم قبل از این که شما با روش گرو تالر داینامیک آشنا شوید چند تا نکته رو صادقانه خدمتتان عرض کنم همانطور که تو اینستاگرام(khosh.andam@)نوشتم خیلی اتفاقی با این متد آشنا ...

اد ممبر بینهایت ( افزایش ممبر(اعضای) کانال،ربات و

اد ممبر بینهایت ( افزایش ممبر(اعضای) کانال،ربات و

-اد ممبر بینهایت- {افزایش ممبر(اعضای) فیک کانال،ربات و گروه تلگرام و...} Addmember نسخه ویژه(VIP) وضعیت پکیج : کاملا فعال تمامی و کامل ترین نرم افزار های افزایش ممبر واقعی و فیک و آموزش های آن، که در اینترنت و بازار به قیمت های بالا به فروش می رسد را یک جا و مرتب و منظم به همراه ...

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک (نسخه جدید)

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک (نسخه جدید)

آموزش جدیدترین و بهترین راه افزایش قد کودکان و بزرگسالان با متد گرو تالر داینامیک دکتر فیلیپ میلر افزایش قد با متد گروتالر داینامیک بعد از بلوغ از ۶ تا ۱۲ سانتیمتر افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک چیست؟دکتر فلیپ میلر محقق سلامت،متخصص درمانهای طبیعی و فوق تخصص ...

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی پرورشی دکتر علی اکبر

دانلود خلاصه کتاب روانشناسی پرورشی دکتر علی اکبر

خلاصه کتاب روانشناسی پرورشی نوین دکتر علی اکبر سیف بسیار کامل مناسب دانشجویان و متقاضیان کنکور ارشد و دکتری جزوه ای 134 صفحه ای دارای خلاصه ای از 21 فصل کتاب +پاورپوینت روانشناسی تربیتی ...

مجموعه -صفر تا صد راه اندازی کارگاه جوراب

مجموعه -صفر تا صد راه اندازی کارگاه جوراب

نام محصول: مجموعه صفرتاصد راه اندازی کارگاه جوراب بافی تهیه کننده: دوران راهبی انتشار: وبسایت بچه‌های نساجی دانشگاه یزد فرمت محصول: کتاب الکترونیکی(PDF) + ویدئو MP4 قابل پخش در: موبایل، تبلت، کامپیوتر و ... مخاطب این بسته آموزشی: تمام افراد مبتدی که حداقل سرمایه ...

کتاب چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم ( با تضمین

کتاب چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم ( با تضمین

کتاب چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم قبل از هر چیزی اجازه دهید به این نکته اشاره کنم که هنگام خرید کتاب چگونه هر شخصی را عاشق خود کنیم، دقت کنید شماره ی تماس مسئول و پشتیبان فروش درج شده باشد در غیر اینصورت آن خرید قابل اطمینان نیست. متاسفانه بعضی افراد با کپی تبلیغات کتاب و ...

دانلود کتاب مجربات باقر(نایاب)

دانلود کتاب مجربات باقر(نایاب)

همانطور که شاهد هستیم امروزه کتابهای دعا وطب سنتی در بازار زیادند اما متاسفانه به دلیل سخت ونا مفهوم یا نا قص بودن یا حتی غیر عملی بودن دستورات اینگونه کتابها ابدا قابل استفاده نیستند : جای تعجب اینجاست که با وجود غنی بودن علوم قرآن واهل بیت علیهم السلام در این زمینه ها ...

دانلود کتاب آموزش ساخت انواع کابینت مدرن MDF

دانلود کتاب آموزش ساخت انواع کابینت مدرن MDF

نوع فایل:PDF زبان:فارسی حجم فایل:18KB در چند دهه اخیر با توجه به افزایش رشد آپارتمان سازی ، تعداد متقاضیان ساخت کابینت نیز افزایش پیدا کرد و با توجه به تغییر ماهیت کابینت ها از فلزی به MDF و تمایل به تغییر مکرر دکوراسیون آشپزخانه از سوی خانواده ها ، کابینت سازی نیز در میان مشاغل ...

تمامی نرم افزار های اددممبر واقعی و فیک

تمامی نرم افزار های اددممبر واقعی و فیک

تمامی و کامل ترین نرم افزار های افزایش ممبر واقعی وفیک را یک جادریافت کنیدهرکدام از این نرم افزار ها در اینترنت و کافه بازاربه قیمت خیلی بالایی بفروش میرسند. نکته: پورسانت بازاریابی این محصول 60% است نسخه ی 100%تست شده با توجه به تغییرات تلگرام 25تیر1396 کسب ...

دانلود پکیج درآمدزایی 400هزارتومن ناچیز در 40دقیقه

دانلود پکیج درآمدزایی 400هزارتومن ناچیز در 40دقیقه

جهت دانلود نرم افزار، روی عکس زیر کلیک کنید و از پشتیبانی سایت، خانوم عزیزی، این نرم افزار هدیه خودتون رو دریافت کنید: برای درآمدزایی فوق العاده، فقط توضیحات زیر را تا انتها بخوانید! ما درآمد شما را تضمین می کنیم راهی که خود ما با آن به موفقیت ...

آموزش تصویری Google Analytics به زبان فارسی(گوگل

آموزش تصویری Google Analytics به زبان فارسی(گوگل

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)، ابزار تحلیل‌گر شرکت گوگل است که در بین کاربران ایرانی به نام‌های گوگل آنالیز، گوگل آنالیتیک و گوگل آنالیتیکز هم شناخته می‌شود (بله! این فارسی‌زبانان دوست‌داشتنی!). این ابزار تحلیل‌گر می‌تواند اطلاعات بسیار کاملی را دربارۀ ترافیک ...

دانلود نمونه فاکتور آماده با فرمت ورد - اکسل و عکس

دانلود نمونه فاکتور آماده با فرمت ورد - اکسل و عکس

همانطور که می دانید یکی از الزامات اولیه راه اندازی یک کسب و کار فاکتور فروش می باشد. اگر دوست ندارید هزینه گزافی بابت طراحی فاکتور بپردازید و تمایلی هم به استفاده از فاکتورهای آماده که در بازار به فروش می رسد ندارید می توانید از فاکتورهایی که با فرمت های Word و Excel و ...

دانلود رایگان فیلم های آموزش رانندگی با ماشین

دانلود رایگان فیلم های آموزش رانندگی با ماشین

آموزش رانندگي به زبان فارسي آموزشي كاملا فارسي و صد در صد اورجينال آيا مي خواهيد تمام فوت و فن رانندگي را به طور كامل بدانيد؟ آيا مخواهيد تنها با يكبار امتحان رانندگي قبول شويد؟ آيا چندين بار تست رانندگي داده و قبول نشده ايد؟ بهترين روش آموزش رانندگي در منزل ...

نقش اقلیم در معماری( طراحی اقلیمی)

نقش اقلیم در معماری( طراحی اقلیمی)

نقش اقلیم در معماری باتوجه به مصرف روزافزون انرژی های فسیلی در منازل وباتوجه به اینکه این انرژی در حال اتمام میباشد میتوان گفت که طراحی بر اساس اقلیم یکی از ارکان اصلی طراحی معماری مدرن شده وکشورهای صنعتی پس از بحران نفت سال۱۹۷۳ سعی در از بین بردن وکم کردن نیاز به انرژی فسیلی ...

دانلود کتاب پرورش پرندگان زینتی و درآمد زا

دانلود کتاب پرورش پرندگان زینتی و درآمد زا

کتاب پرورش پرندگان زینتی و غیر زینتی (درآمد زا) : حاوی نکات کاربردی وتخصصی همراه با معرفی انواع نژادهای پرندگان زینتی و غیر زینتی می باشد این مجموعه شامل 16کتاب می باشد . محتوای این مجموعه با ارزش: فایل چند رسانه ای شامل: آموزش پرورش قناری آموزش پرورش سهره ...

دانلود کتاب آموزش منبت کاری + نمونه طرح های

دانلود کتاب آموزش منبت کاری + نمونه طرح های

منبت کاری با چوب یکی از ظریف ترین صنایع دستی است که تلفیقی از هنر و حوصله هنرمندانی است که با مواد اولیه ی ارزان و ساده، محصولاتی با ارزش خلق می کنند، هنرمندانی که با چند قلم و اسکنه ای فلزی ذهنیات خود را با خطوط کوفی، نقوش اسلیمی، ختایی و گل و مرغ و ... روی چوب کنده کاری می کنند. ...

دانلود کتاب زیست شناسی گیاهی (دکتر ارام فر)

دانلود کتاب زیست شناسی گیاهی (دکتر ارام فر)

زیست شناسی گیاهی(کتابی کامل به منظور آمادگی برای کنکور) نوع فایل :Pdf حجم فایل:15مگابایت تعداد صفحه:130 فهرست مطالب: فصل اول: اندامک ها،سلول ها و بافت های گیاهی فصل دوم:ساختار نخستین ریشه وساقه فصل سوم:رشد نخستین و رشد پسین فصل چهارم:دستگاه های گیاهی فصل پنچم:رویش و تکثیر ...

دانلود کتاب خزینه الاسرار و کشف الاخفاء(مجموعه

دانلود کتاب خزینه الاسرار و کشف الاخفاء(مجموعه

عنوان کتاب:کتاب خزینه الاسرار و کشف الاخفاء نام نویسنده:شیخ بهاء الدین محمد نقشبندی تهیه و تنظیم و گردآوری:حسین نمینی نوع فایل:pdf تعدادصفحات:314 فهرست مطالب: چند نمونه از دعا های آمده در این کتاب: دعا برای رفع سختی و گشودن گرفتگی کارها دعا برای جلب محبت دعا برای رفع ...

کسب و کار اینترنتی در منزل

کسب و کار اینترنتی در منزل

کسب درآمد میلیونی اینترنتی و تضمینی در منزل جدید ترین و مطمئن ترین روش کسب درآمد در سال 1394 تعهد و ضمانت ما : در عرض فقط یک ساعت اول کسب درآمد نمایید بعد از درآمد آن این مجموعه را خریداری نمایید می دانیم همه ما از مطالب تبلیغاتی و الکی که در مورد کسب و کار اینترنتی است خسته ...

دانلودکتاب آموزش هنر پته دوزی+120نمونه سوال با

دانلودکتاب آموزش هنر پته دوزی+120نمونه سوال با

دانلود کتاب آموزش هنر پته دوزی یکی از رو دوزی‌های زیبای ایران پته دوزی است و هنری است که اختصاص به زنان خوش ذوق در استان کرمان دارد و زیبایی خیره کننده و چشم نوازی دارد مواد تشکیل دهنده پته شامل عریض (پارچه زمینه) و ریس (نخ‌های رنگین) می‌باشند چنانچه فرد علاقمندی هنر ...

نرم افزارکنترل گوشی فرزندان وهمسر(فوق حرفه ای وVIP)

نرم افزارکنترل گوشی فرزندان وهمسر(فوق حرفه ای وVIP)

نرم افزارکنترل گوشی فرزندان وهمسر(فوق حرفه ای وVIP) از جمله گزارشاتی که می توانید با این پکیج به آن ها دسترسی داشته باشید و برای شما ارسال می کند عبارتند از: SMS های ورودی، خروجی بدون امکان حذف شدن و ارسال گزارش لحظه ای به همراه شماره فرد و متن پیام، تماس های ورودی،خروجی و از ...

تمامی روش های تضمینی وجدید کسب درآمدازاینترنت

تمامی روش های تضمینی وجدید کسب درآمدازاینترنت

فقط کافیست توضیحات را تا انتها بخوانید! ما تضمین می کنیم شما به درآمد خواهید رسید راهی که خود ما با آن به موفقیت رسیدیم قابل توجه عزیزانی که به دنبال روش های یک شبه راه صدساله رو رفتن هستند!!! همین جا به عرض این دوستان عزیزمون برسونیم که مطالب این صفحه به شما هیچ ...

برنامه ساز طلایی رایگان اندروید با گوشی و

برنامه ساز طلایی رایگان اندروید با گوشی و

نرم افزار برنامه ساز اندروید نسخه طلایی و کامل نرم افزار برنامه ساز اندروید با گوشی و کامپیوتر آپدیت جدید 100% مورد تایید کلیه مارکت ها از جمله کافه بازار و مایکت 500+ دانلود درکمتراز7روز پس از آپدیت با رضایت کامل اگر هدف شما، کسب درآمد می باشد، حتما توصیه می کنیم ...

کسب درامد با ویرایش برنامه اندروید با گوشی

کسب درامد با ویرایش برنامه اندروید با گوشی

به نام خدا اولین روش کسب درامد فقط با یک گوشی قيمت برنامه در برابر اين اموزش بسيار ناچيز ميباشد بعد از ياد گيري اموزش در روز اول ده برابر اين مبلغ را بدست خواهيد اورد ایا میدانستید بیش از نیمی از برنامه هایی که در کافه بازار منتشر شده است ویرایش شده اند ایا میخواهید در ماه ...

دانلود کتاب راهکارهای هکر ویرایش دوم

دانلود کتاب راهکارهای هکر ویرایش دوم

موضوع:امنیت و شبکه سطح آموزش:پیشرفته نسخه:pdf تعداد صفحات:571 کتاب راهکارهای هکر ویرایش دوم در قالب یک فایل پی دی اف ۵۷۰ صفحه ای و ۱۶ فصل ارایه شده است . آزمایش های انجام گرفته در این کتاب از ویرایش دوم کتاب مشهور The Hacker Playbook 2 گرفته شده است که یکی از پرفروش ترین کتاب های تست نفوذ ...

دانلود کتاب آموزش درمان تضمینی انزال زودرس در30

دانلود کتاب آموزش درمان تضمینی انزال زودرس در30

انـزال زودرس (زودانزالی) بـه انـزالی غیر قابل کنترل گفته می شود که قـبـل از نـزدیـکـی و انـجـام رابطه ی جنسی و یا مدت زمان بسـیـار کـمـی پـس از آن بـا میزان تحریک کم و خلاف میل فـرد انـجـام گیـرد. این روزها عده زیادی از مردان به کلینیک سلامت خانواده و ناتوانی جنسی مراجعه ...

iran-tehran-azadi

admin : کلیه فایل ها متعلق به گلد فایل اند

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما