گلد کالا - ناب ترین فایل ها

فروشگاه گلد فایل، تخصصی و حرفه ای ترین سایت دنیای فایل ها با آموزش های اختصاصی، برنامه های ناب و ترفندهای کمیاب دنیای سیستم عامل ها

نظرسنجی سایت

درخواست نرم افزار

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 113
  • بازدید دیروز : 519
  • بازدید کل : 402217

پیوند ها

نظرسنجی سایت

آمار بازدید سایت

Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید


Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

قسمت پنجم از سری بازی های مدرن کمبات
با گرافیک مثال زدنی و گیم پلی شگفت انگیز
محصولی از کمپانی فرانسوی Gameloft
به همراه فایل دیتا + ویدئوی تریلر رسمی بازی

تا به این لحظه و این ساعت بدون شک شما نیز خبرهای زیادی در مورد منتشر شدن بازی معروف و شگفت انگیز Modern Combat 5: Blackout از کمپانی پرآوازه و خوش نام گیم لافت در ماه آپریل شنیده بودید و یا تریلرهایی از این بازی را در شبکه هایی همچون یوتیوب، آپارات و غیره مشاهده کرده و به گونه ای مجذوب آن شده اید ؛ گیم لافت نسخه ی اول بازیفوق العاده مهیج و کم نظیر مدرن کامبت ۵ خود را در گوگل پلی برای دستگاه های اندرویدی عرضه نمود تا بار دیگر کاربران دوستدار بازی های اکشن و تفنگی را به وجد آورده و باز هم مثل همیشه گرافیکی ترین و لذت بخش ترین بازی اکشن اول شخص را در اندرویدفون شما به ارمغان بیاورد! داستان بازی Modern Combat 5: Blackout نیز حول نسخه های ۳ و ۴ بازی می چرخد به گونه ای که ایالات متحده ی امریکا زیر حمله ی تروریست هاست و رهبر این گروه تروریستی را یکی از سربازان سابق ایالات متحده که تصمیم گرفته به کشور خود خیانت کند و با حمله و کشتار این جرم و فساد را در این کشور از بین ببرد، بر عهده گرفته است. شما در نقش یک سرباز آمریکایی ایفای نقش می کنید و ماموریت شما مبارزه با تروریست هاست !در بازی شما قادر خواهید بود به هدایت وسایل نقلیه بپردازید و یا کنترل هواپیماهای بدون سرنشین را برعهده بگیرید و هیجان را احساس کنید! شما می توانید از انواع سلاح های نیمه اتوماتیک ، دستی ، شاتگان و نارنجک ها بهره ببرید و با کمک آن ها دشمنان را سر به نیست کنید.

 

ویژگی ها :

  • جزئیات گرافیکی کم نظیر و فوق العاده حرفه ای مشابه بازی های کنسول های نسل هفتم
  • گیم پلی بسیار هیجان انگیز و سرگرم کننده
  • سبک اول شخص شوتر با محتوای داستانی اکشن و بسیار مهیج
  • دارای خط داستانی جذاب و گیرا
  • دارای بخش چند نفره (آنلاین)
  • وجود سلاح های زیاد و قابلیت ارتقاء آن ها
  • وجود ماشین آلات جنگی مختلف مثل UAV , هلیکوپترها، قایق های جنگی و …
  • قابلیت چیدمان و شخصی سازی تیم (Class) شما در بخش تک نفره یا چند نفره

بازی Modern Combat 5 Blackout

Modern Combat 5 Blackout دنباله قسمت های پیشین سری بازی های Modern Combat می باشد که لقب اکشن ترین بازی های گیم لافت را گرفته اند. البته از لحاظ داستانی، با داستان نسبتاً جدید و اتفاقات تازه ای رو به رو هستیم.

در این بازی که در سبک اول شخص می باشد شما به دنیای جنگ های پر زد و خورد و انفجاری وارد می شوید که هیجان شما را به حداکثر رسانده و شما را به وجد می آورد. این بازی اولین بار در مراسم E3 2013 معرفی و در جولای ۲۰۱۴ توسط گیم لافت عرضه شد. در Modern Combat 5 Blackout شاهد یک خط داستانی جذاب و بسیار مهیج هستیم.

داستان بازی مدرن کمبات ۵

داستان این بازی به جنگ ها و درگیری های شدید بین گروه های سازمان دهی شده و ارتش های نیروهای ویژه مربوط می شود. در ابتدای بازی شما در شهر ونیز ایتالیا به مصاف سازمان تروریستی و خرافاتی با عنوان World Liberation Army یا ارتش آزادی بخش جهان می روید. این سازمان تروریستی خیلی ناگهانی به شهر ونیز ایتالیا حمله های سنگینی ترتیب می دهد و شما در نقش سرباز ارتش ناتو کیدن فونیکس (Cayden Phoenix) می بایست در مقابل این حملات ایستادگی کرده و از سقوط شهر جلوگیری کنید.

بعد از اینکه شما مجبور به عقب نشینی و فرار از دست این گروه می شوید، یک ماه بعد شما در توکیو (پایتخت ژاپن) در حال صحبت کردن با همکاران و مأموران ویژه ای هستید که در حال بررسی این فاجعه هستند. از نظر کیدن این ماجرا، شروع یک اتفاق و جنگ بزرگ می باشد که می بایست سریع تر جلوی اقدامات بعدی گرفته شود اما همکار شما یعنی Sophie Daviau این قضیه را زیاد جدی نمی گیرد. دیری نمی گذرد که حملات سنگین دیگری در توکیو و چند شبکه آسیایی توسط گروه World Liberation Army انجام می شود.

حالا ارتش کشورها نگران تر از پیش به فکر راه حل می افتند و حالا می فهمند که دشمن آن ها یک گروه تروریستی ساده نیست بلکه یک سازمان بزرگ می باشد که برای رسیدن به اهدافشان از هیچ چیز نمی گذرند. حالا این وظیفه شماست که به عنوان یک عضو حیاتی و ماهر، مأموریت هایی را علیه این سازمان انجام دهید تا آن ها را عقب برانید. برای همین موضوع به نقاط مختلفی سفر کرده و در مأموریت های بسیار خطرناکی شرکت می کنید.

گرافیک و گیم پلی بازی مدرن کمبات ۵

بخش گرافیکی بازی Modern Combat 5 Blackout احتمالاً قدرتمندترین ویژگی اصلی آن می باشد. گرافیک بالا و جزئیات بسیار زیاد این بازی، در نگاه اول شما را به یاد بازی های اکشن و جنگی کنسول های نسل هفتم می اندازد. بخش گیم پلی بازی نیز بسیار حرفه ای طراحی شده است. سبک اول شخص، قابلیت دویدن، پریدن، حرکت سینه خیز و توانایی هدف گیری طبیعی و استفاده از سلاح های مختلف، همگی این بازی را به یک فرانچایز قدرتمند تبدیل کرده اند.

نکات مهم در خصوص بازی مدرن کمبات ۵:

  1. بازی مدرن کمبات ۵ کاملاً آنلاین بوده و بدون اینترنت کار نمی کند.

  2. بازی Modern Combat 5 Blackout از گرافیک بسیار بالایی برخوردار است؛ در نتیجه برای اجرای صحیح آن شما نیاز به موبایل یا تبلت هایی با مشخصات حداقل پردازنده ۴ هسته ای ۱٫۵ گیگاهرتزی، ۲ گیگابایت رم و گرافیک های سری Adreno 300 , PowerVR SGX500 , Mali T600 و بالاتر دارید.
  3. برای بازی Modern Combat 5 نسخه مود شده ای که پول بی نهایت یا ویژگی های مشابه داشته باشد عرضه نشده است.
  4. بازی Modern Combat 5 Blackout از جزئیات گرافیکی بالایی برخوردار است که برای اجرا و پردازش این جزئیات به سخت افزارهای قدرتمند مورد نیاز است. در غیر این صورت، احتمال وجود لگ و افت فریم دور از انتظار نیست.
  5. تنها نسخه مود این بازی، نسخه ای موسوم به GOD MOD می باشد که در این نسخه دشمنان شما هیچ حرکت و حمله ای علیه شما نمی کنند.

 

 

دستورالعمل نصب و اجرای بازی :

  1.  ابتدا فایل نصبی بازی را دانلود و نصب کنید.
  2.  فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید. پوشه ی com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM را در مسیر Android/obb کپی کنید.
  3.  بازی را اجرا کنید.

 

تغییرات نسخه های اخیر :

  •  اضافه شدن ویژگی های جدید و نقشه جدید : LOOKING GOOD, SOLDIER
  •  رفع مشکلات جزئی و بهبود گرافیک بازی

    Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

    قسمت پنجم از سری بازی های مدرن کمبات
    با گرافیک مثال زدنی و گیم پلی شگفت انگیز
    محصولی از کمپانی فرانسوی Gameloft
    به همراه فایل دیتا + ویدئوی تریلر رسمی بازی

    تا به این لحظه و این ساعت بدون شک شما نیز خبرهای زیادی در مورد منتشر شدن بازی معروف و شگفت انگیز Modern Combat 5: Blackout از کمپانی پرآوازه و خوش نام گیم لافت در ماه آپریل شنیده بودید و یا تریلرهایی از این بازی را در شبکه هایی همچون یوتیوب، آپارات و غیره مشاهده کرده و به گونه ای مجذوب آن شده اید ؛ گیم لافت نسخه ی اول بازیفوق العاده مهیج و کم نظیر مدرن کامبت ۵ خود را در گوگل پلی برای دستگاه های اندرویدی عرضه نمود تا بار دیگر کاربران دوستدار بازی های اکشن و تفنگی را به وجد آورده و باز هم مثل همیشه گرافیکی ترین و لذت بخش ترین بازی اکشن اول شخص را در اندرویدفون شما به ارمغان بیاورد! داستان بازی Modern Combat 5: Blackout نیز حول نسخه های ۳ و ۴ بازی می چرخد به گونه ای که ایالات متحده ی امریکا زیر حمله ی تروریست هاست و رهبر این گروه تروریستی را یکی از سربازان سابق ایالات متحده که تصمیم گرفته به کشور خود خیانت کند و با حمله و کشتار این جرم و فساد را در این کشور از بین ببرد، بر عهده گرفته است. شما در نقش یک سرباز آمریکایی ایفای نقش می کنید و ماموریت شما مبارزه با تروریست هاست !در بازی شما قادر خواهید بود به هدایت وسایل نقلیه بپردازید و یا کنترل هواپیماهای بدون سرنشین را برعهده بگیرید و هیجان را احساس کنید! شما می توانید از انواع سلاح های نیمه اتوماتیک ، دستی ، شاتگان و نارنجک ها بهره ببرید و با کمک آن ها دشمنان را سر به نیست کنید.

     

    ویژگی ها :

    • جزئیات گرافیکی کم نظیر و فوق العاده حرفه ای مشابه بازی های کنسول های نسل هفتم
    • گیم پلی بسیار هیجان انگیز و سرگرم کننده
    • سبک اول شخص شوتر با محتوای داستانی اکشن و بسیار مهیج
    • دارای خط داستانی جذاب و گیرا
    • دارای بخش چند نفره (آنلاین)
    • وجود سلاح های زیاد و قابلیت ارتقاء آن ها
    • وجود ماشین آلات جنگی مختلف مثل UAV , هلیکوپترها، قایق های جنگی و …
    • قابلیت چیدمان و شخصی سازی تیم (Class) شما در بخش تک نفره یا چند نفره

    بازی Modern Combat 5 Blackout

    Modern Combat 5 Blackout دنباله قسمت های پیشین سری بازی های Modern Combat می باشد که لقب اکشن ترین بازی های گیم لافت را گرفته اند. البته از لحاظ داستانی، با داستان نسبتاً جدید و اتفاقات تازه ای رو به رو هستیم.

    در این بازی که در سبک اول شخص می باشد شما به دنیای جنگ های پر زد و خورد و انفجاری وارد می شوید که هیجان شما را به حداکثر رسانده و شما را به وجد می آورد. این بازی اولین بار در مراسم E3 2013 معرفی و در جولای ۲۰۱۴ توسط گیم لافت عرضه شد. در Modern Combat 5 Blackout شاهد یک خط داستانی جذاب و بسیار مهیج هستیم.

    داستان بازی مدرن کمبات ۵

    داستان این بازی به جنگ ها و درگیری های شدید بین گروه های سازمان دهی شده و ارتش های نیروهای ویژه مربوط می شود. در ابتدای بازی شما در شهر ونیز ایتالیا به مصاف سازمان تروریستی و خرافاتی با عنوان World Liberation Army یا ارتش آزادی بخش جهان می روید. این سازمان تروریستی خیلی ناگهانی به شهر ونیز ایتالیا حمله های سنگینی ترتیب می دهد و شما در نقش سرباز ارتش ناتو کیدن فونیکس (Cayden Phoenix) می بایست در مقابل این حملات ایستادگی کرده و از سقوط شهر جلوگیری کنید.

    بعد از اینکه شما مجبور به عقب نشینی و فرار از دست این گروه می شوید، یک ماه بعد شما در توکیو (پایتخت ژاپن) در حال صحبت کردن با همکاران و مأموران ویژه ای هستید که در حال بررسی این فاجعه هستند. از نظر کیدن این ماجرا، شروع یک اتفاق و جنگ بزرگ می باشد که می بایست سریع تر جلوی اقدامات بعدی گرفته شود اما همکار شما یعنی Sophie Daviau این قضیه را زیاد جدی نمی گیرد. دیری نمی گذرد که حملات سنگین دیگری در توکیو و چند شبکه آسیایی توسط گروه World Liberation Army انجام می شود.

    حالا ارتش کشورها نگران تر از پیش به فکر راه حل می افتند و حالا می فهمند که دشمن آن ها یک گروه تروریستی ساده نیست بلکه یک سازمان بزرگ می باشد که برای رسیدن به اهدافشان از هیچ چیز نمی گذرند. حالا این وظیفه شماست که به عنوان یک عضو حیاتی و ماهر، مأموریت هایی را علیه این سازمان انجام دهید تا آن ها را عقب برانید. برای همین موضوع به نقاط مختلفی سفر کرده و در مأموریت های بسیار خطرناکی شرکت می کنید.

    گرافیک و گیم پلی بازی مدرن کمبات ۵

    بخش گرافیکی بازی Modern Combat 5 Blackout احتمالاً قدرتمندترین ویژگی اصلی آن می باشد. گرافیک بالا و جزئیات بسیار زیاد این بازی، در نگاه اول شما را به یاد بازی های اکشن و جنگی کنسول های نسل هفتم می اندازد. بخش گیم پلی بازی نیز بسیار حرفه ای طراحی شده است. سبک اول شخص، قابلیت دویدن، پریدن، حرکت سینه خیز و توانایی هدف گیری طبیعی و استفاده از سلاح های مختلف، همگی این بازی را به یک فرانچایز قدرتمند تبدیل کرده اند.

    نکات مهم در خصوص بازی مدرن کمبات ۵:

    1. بازی مدرن کمبات ۵ کاملاً آنلاین بوده و بدون اینترنت کار نمی کند.

    2. بازی Modern Combat 5 Blackout از گرافیک بسیار بالایی برخوردار است؛ در نتیجه برای اجرای صحیح آن شما نیاز به موبایل یا تبلت هایی با مشخصات حداقل پردازنده ۴ هسته ای ۱٫۵ گیگاهرتزی، ۲ گیگابایت رم و گرافیک های سری Adreno 300 , PowerVR SGX500 , Mali T600 و بالاتر دارید.
    3. برای بازی Modern Combat 5 نسخه مود شده ای که پول بی نهایت یا ویژگی های مشابه داشته باشد عرضه نشده است.
    4. بازی Modern Combat 5 Blackout از جزئیات گرافیکی بالایی برخوردار است که برای اجرا و پردازش این جزئیات به سخت افزارهای قدرتمند مورد نیاز است. در غیر این صورت، احتمال وجود لگ و افت فریم دور از انتظار نیست.
    5. تنها نسخه مود این بازی، نسخه ای موسوم به GOD MOD می باشد که در این نسخه دشمنان شما هیچ حرکت و حمله ای علیه شما نمی کنند.

     

     

    دستورالعمل نصب و اجرای بازی :

    1.  ابتدا فایل نصبی بازی را دانلود و نصب کنید.
    2.  فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید. پوشه ی com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM را در مسیر Android/obb کپی کنید.
    3.  بازی را اجرا کنید.

     

    تغییرات نسخه های اخیر :

    •  اضافه شدن ویژگی های جدید و نقشه جدید : LOOKING GOOD, SOLDIER
    •  رفع مشکلات جزئی و بهبود گرافیک بازی

 دانلود نسخه معمولی پچ شده دانلود نسخه مود شده دانلود فایل دیتا

  انتشار : ۷ شهریور ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 545

برچسب های مهم

کسب درامداز اینترنت ماهیانه 8میلیون تومان

کسب درامداز اینترنت ماهیانه 8میلیون تومان

پکیج کسب درآمداسان از اینترنت اپدیت جدید3 دی1396 مناسب برای تمامی افرادباهرسن ودانشی این فرصت هرگز تکرار نمیشود عجله کنید تضمین100%بازگشت وجه درصورت عدم کسب این مبلغ هدیه ویژه پس از خرید این محصول: 1.نرم افزار کی به وای فای وصله نرم افزاری برای شناسایی ...

نرم افزار برنامه ساز اندروید نسخه طلایی

نرم افزار برنامه ساز اندروید نسخه طلایی

نرم افزار برنامه ساز اندروید نسخه طلایی و بدون نیاز به ارتقا توجه :مشکل امضا با کلید دیباگ دراین نسخه کاملا رفع شده و برنامه ها به بازار ارسال می شوند اگر به این مشکل برخوردید ما 10برابر پولتان را پس میدهیم. این نرم افزار بر روی اندروید قابل نصب میباشد 100% مورد تایید ...

دانش خانواده و جمعیت ویراست دوم - پاییز 95 - جمعی از

دانش خانواده و جمعیت ویراست دوم - پاییز 95 - جمعی از

«دانش خانواده و جمعیت» دانشگاه پیام نور تخفیف آغاز سال تحصیلی شامل این محصول شده است.کامل به همراه تست های رسمی این درس از سال تحصیلی 92 تا سال 96 بازدید کننده گرامی توجه فرمایید قیمت این محصول در اکثر فروشگاه ها با تعداد صفحه های کمتر در حدود 10 هزار تومان ...

دانلود کتاب مجربات باقر(نایاب)

دانلود کتاب مجربات باقر(نایاب)

همانطور که شاهد هستیم امروزه کتابهای دعا وطب سنتی در بازار زیادند اما متاسفانه به دلیل سخت ونا مفهوم یا نا قص بودن یا حتی غیر عملی بودن دستورات اینگونه کتابها ابدا قابل استفاده نیستند : جای تعجب اینجاست که با وجود غنی بودن علوم قرآن واهل بیت علیهم السلام در این زمینه ها ...

دانلود کتاب آموزش خوشنویسی با قلم و خودکار همراه

دانلود کتاب آموزش خوشنویسی با قلم و خودکار همراه

محتوای این مجموعه کامل آموزش خوشنویسی: 1- آموزش خوشنویسی با خودکار 2-سرمشق های خوشنویسی 3- آموزش خط تحریری 4-آداب خوش نویسی فايده اول خوشنويسی: كه روحي و دروني است ٬رويت خط زيبا موجب بهجت روحي و حظ معنوي مي شود و البته بهره معنوي خوشنويس مضاعف و مبتدا است و آثار و بركاتي ...

اد ممبر بینهایت ( افزایش ممبر(اعضای) کانال،ربات و

اد ممبر بینهایت ( افزایش ممبر(اعضای) کانال،ربات و

-اد ممبر بینهایت- {افزایش ممبر(اعضای) فیک کانال،ربات و گروه تلگرام و...} Addmember نسخه ویژه(VIP) وضعیت پکیج : کاملا فعال تمامی و کامل ترین نرم افزار های افزایش ممبر واقعی و فیک و آموزش های آن، که در اینترنت و بازار به قیمت های بالا به فروش می رسد را یک جا و مرتب و منظم به همراه ...

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک (نسخه جدید)

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک (نسخه جدید)

آموزش جدیدترین و بهترین راه افزایش قد کودکان و بزرگسالان با متد گرو تالر داینامیک دکتر فیلیپ میلر افزایش قد با متد گروتالر داینامیک بعد از بلوغ از ۶ تا ۱۲ سانتیمتر افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک چیست؟دکتر فلیپ میلر محقق سلامت،متخصص درمانهای طبیعی و فوق تخصص ...

دانلود کتاب آموزش ساخت انواع کابینت مدرن MDF

دانلود کتاب آموزش ساخت انواع کابینت مدرن MDF

نوع فایل:PDF زبان:فارسی حجم فایل:18KB در چند دهه اخیر با توجه به افزایش رشد آپارتمان سازی ، تعداد متقاضیان ساخت کابینت نیز افزایش پیدا کرد و با توجه به تغییر ماهیت کابینت ها از فلزی به MDF و تمایل به تغییر مکرر دکوراسیون آشپزخانه از سوی خانواده ها ، کابینت سازی نیز در میان مشاغل ...

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک

بلند قامت بودن یک امتیاز بزرگ برای شماست! سلام بیتا بیات هستم کارشناس فیزیولوژی ورزشی،لازم دانستم قبل از این که شما با روش گرو تالر داینامیک آشنا شوید چند تا نکته رو صادقانه خدمتتان عرض کنم همانطور که تو اینستاگرام(khosh.andam@)نوشتم خیلی اتفاقی با این متد آشنا ...

دانلود پکیج درآمدزایی 400هزارتومن ناچیز در 40دقیقه

دانلود پکیج درآمدزایی 400هزارتومن ناچیز در 40دقیقه

برای درآمدزایی فوق العاده، فقط توضیحات زیر را تا انتها بخوانید. ما درآمد شما را تضمین می کنیم. واقعا ده میلیون تومن درآمد ماهیانه هیچ چیز خاصی نیست. اینقد واسه خودتون بزرگ و دست نیافتنیش نکنین دوستان من اگه به ضمیرناخودآگاه خودتون القا کردین که اون بزرگه و شما ...

دانلود فیلم آموزش ویدئویی نرم افزار حسابداری هلو

دانلود فیلم آموزش ویدئویی نرم افزار حسابداری هلو

کاملترین مجموعه فیلم و کتاب و پاورپوینت آموزش ویدئویی نرم افزار هلو در اینترنت برای دانلود آن لحظه ای شک نکنید زمان کل فیلم ها : 5 ساعت نوع فایل : ویدئویی کیفیت HD تعداد : 106 فایل ویدئویی در 8 فایل زیپ شده قابل پخش در موبایل ، کامپیوتر یا دستگاه های پخش ...

نمونه سوالات آزمون فنی و حرفه ای رشته نصاب و عیب

نمونه سوالات آزمون فنی و حرفه ای رشته نصاب و عیب

این بسته پیشنهادی که توسط سایت نسیم بوک جمع آوری شده شامل جزوء و و 150نمونه سوال با جواب آزمون فنی و حرفه ای رشته نصاب و عیب یاب سیستم های حفاظتی امنیتی می باشد که در ادامه با قیمت بدون رقیب در سطح اینترنت می توانید دانلود کنید: قابل استفاده برای مهارت آموزان،دانش آموزان ...

تماس و پیامک ناشناس و رایگان با شماره

تماس و پیامک ناشناس و رایگان با شماره

برنامه تماس و ارسال پیام رایگان به دیگران با شماره ناشناس به صورت کاملا رایگان بدون نیاز به روت اگر هدف شما، کسب درآمد می باشد، حتما توصیه می کنیم کانال زیر رو تو تلگرامتون ببینید. لازم نیست عضو کانال بشین. عبارت Miliooni@ رو توی جستجوی تلگرامتون بزنید و روی کانال باز ...

خلاصه کتاب وسؤالات تستي کتاب تفسیر قرآن کریم -

خلاصه کتاب وسؤالات تستي کتاب تفسیر قرآن کریم -

مجموعه سؤالات تستي كتاب تفسیر قرآن کریم (آیات برگزیده) (ويراست دوم، نشر معارف) مشتمل بر 600 سؤال. 2 جزوه و خلاصه درس (تفسیر قرآن کریم(آیات برگزیده) فایل pdfکتاب حجم فایل:20kb گردآورنده این فایل وب سایت نسیم بوک ...

تمامی نرم افزار های اددممبر واقعی و فیک

تمامی نرم افزار های اددممبر واقعی و فیک

تمامی و کامل ترین نرم افزار های افزایش ممبر واقعی وفیک را یک جادریافت کنیدهرکدام از این نرم افزار ها در اینترنت و کافه بازاربه قیمت خیلی بالایی بفروش میرسند. نکته: پورسانت بازاریابی این محصول 60% است نسخه ی 100%تست شده با توجه به تغییرات تلگرام 1دی1396 کسب ...

دانلودآموزش حرکت دادن اجسام با نیروی ذهن( تله

دانلودآموزش حرکت دادن اجسام با نیروی ذهن( تله

مشخصات کتاب نام کتاب : آموزش تله کینزی زبان کتاب : کاملا فارسی فرمت : PDF تعداد صفحات :70 حجم: 6.5 MB تله کینزی توانایی حرکت دادن اجسام توسط انرژی روانی می باشد.تئوری که در ارتباط با تله کینزی وجود دارد که آن به وسیله میدانهای انرژی یا امواج انرژی روانی به میزان کافی متراکم ...

ردیابی هوشمند افراد 2.4

ردیابی هوشمند افراد 2.4

ردیاب متصل به تلگرامردیابی همسفران در سفرهاردیابی دوستان و خانواده و کودکان ردیابی لحظه به لحظه و زندهردیابی اعضای تیم ورزشیردیابی افراد سالخورده برای مراقبت از آنهاردیابی حتی بدون سیمکارت توجه برنامه باید روی گوشی طرف نصب شود پس خیال پردازی نکنید. این برنامه دارای مجوز ...

کتاب آموزش ساخت انواع دکوری و لوازم چوبی راهی

کتاب آموزش ساخت انواع دکوری و لوازم چوبی راهی

کتاب آموزش ساخت انواع دکوری و لوازم چوبی ساخت دکوری ها و لوازم چوبی علاوه بر آنکه یک سرگرمی محسوب می شود می تواند در عین حال یک شغل پر در آمد و همچنین یک مهارت ضروری باشد تا به شما در ساخت لوازم چوبی منزل اعم از ساخت تخت ، کمد ، کابینت، میز غذاخوری و … کمک کند ساخت وسایل چوبی ...

کاربر رایانه - سوال های تستی با جواب

کاربر رایانه - سوال های تستی با جواب

دانلود نمونه سوالات رشته کاربر رایانه همراه با جواب سوالات منتشر شده از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور قالب سوالات : Pdf ساعت استاندارد : 300 ساعت کداستاندارد : 3/0/1/24/42-3 ...

بهینه سازی توابع مقید به کمک الگوریتم های ژنتیک

تحقیق بهینه سازی توابع مقید به کمک الگوریتم های ژنتیک وتابع جریمه فازی دراین مقاله برنامه ریزی غیر خطی الگوریتم ژنتیک سیستم های فازی تابع جریمه فازی بهینه سازی کلاسیک توابع مقید استراتژی جریمه ترکیب تابع هدف با عبارت جریمه معرفی چند تابع جریمه تابع جریمه فازی شبیه سازی ...

کسب و کار اینترنتی در منزل

کسب و کار اینترنتی در منزل

کسب درآمد میلیونی اینترنتی و تضمینی در منزل جدید ترین و مطمئن ترین روش کسب درآمد در سال 1394 تعهد و ضمانت ما : در عرض فقط یک ساعت اول کسب درآمد نمایید بعد از درآمد آن این مجموعه را خریداری نمایید می دانیم همه ما از مطالب تبلیغاتی و الکی که در مورد کسب و کار اینترنتی است خسته ...

دانلود نمونه فاکتور آماده با فرمت ورد - اکسل و عکس

دانلود نمونه فاکتور آماده با فرمت ورد - اکسل و عکس

همانطور که می دانید یکی از الزامات اولیه راه اندازی یک کسب و کار فاکتور فروش می باشد. اگر دوست ندارید هزینه گزافی بابت طراحی فاکتور بپردازید و تمایلی هم به استفاده از فاکتورهای آماده که در بازار به فروش می رسد ندارید می توانید از فاکتورهایی که با فرمت های Word و Excel و ...

دانلود کتاب شفای زندگی نوشته لوییز هی ترجمه گیتی

دانلود کتاب شفای زندگی نوشته لوییز هی ترجمه گیتی

پیشگفتار: اگر به جزیره ای دور افتاده تبعید میشدم و تنها میتوانستم یک کتاب با خود ببرم چه بسا کتاب شفای زندگی لوییز هی را با خود می بردم. این کتاب نه تنها شیره ی آموزگاری بزرگ ،که جوهر قدرتمند و تجربه ی شخصی بانوی بزرگی نیز است. کتاب شفای زندگی نوشته شده توسط لوییز هی یکی از ...

دانلود رایگان فیلم های آموزش رانندگی با ماشین

دانلود رایگان فیلم های آموزش رانندگی با ماشین

آموزش رانندگي به زبان فارسي آموزشي كاملا فارسي و صد در صد اورجينال آيا مي خواهيد تمام فوت و فن رانندگي را به طور كامل بدانيد؟ آيا مخواهيد تنها با يكبار امتحان رانندگي قبول شويد؟ آيا چندين بار تست رانندگي داده و قبول نشده ايد؟ بهترين روش آموزش رانندگي در منزل ...

خلاصه ی کتاب دانش خانواده و جمعیت + 700تست

خلاصه ی کتاب دانش خانواده و جمعیت + 700تست

خلاصه کتاب دانش خانواده و جمعیت براساس کتاب جمعی از نویسندگان از انتشارات معارف، به انضمام تست های تالیفی جامع و بانک نمونه سوالات دانشگاه پیام نور از این مبحث با پاسخنامه، مناسب برای تمامی دانشجویان دانشگاه پیام نور با کد رشته 1233043 . محتویات محصول :نکات مهم و کلیدی فصول ...

دانلود کتاب آموزش حکاکی های فانتزی روی چرم

دانلود کتاب آموزش حکاکی های فانتزی روی چرم

حکاکی روی چرم از نظر اصول کار و تکنیک، تشابه زیادی به قلمزنی روی فلز دارد. این تکنیک شاید در خارج از کشور رواج بیشتری داشته باشد اما سابقه تاریخی آن بر روی جلدهای ایرانی هر چند با موتیف های محدودتر، کاملاً مشهود است. برجستگی ها و فرورفتگی های منقوش روی چرم به وسیله قلم های ...

دانلود رایگان نرم افزار بررسی عضویت شماره موبایل

دانلود رایگان نرم افزار بررسی عضویت شماره موبایل

این نرم افزار همانطور که از نام آن پیداست برای چک و بررسی ثبت شماره همراه مورد نظر در شبکه اجتماعی تلگرام مورد استفاده است و می تواند شماره های عضو تلگرام را از طریق سرورهای تلگرام مشخص نماید. و همچنین شماره های غیر عضو تلگرام را نیز تشخیص می دهد. تا کنون خیلی از کاربران و ...

جزوه انتگرال مهندس امیر مسعودی

جزوه انتگرال مهندس امیر مسعودی

جزوه انتگرال و سری مسعودی که شما را در کوتاه ترین زمان‌ ممکن و بی نیاز از مشاهده مستقیم dvd های پر حجم و زمان بر استاد به تسلط 100% در این مبحث میرسونه!!!!!! برای اولین بار و تنها در ijozve این مبحث را با تخفیف ویژه 50% و به صورت کاملا اورجینال تهیه کرده و از ان لذت ...

دانلود فیلم های آموزشی نرم افزار SolidWorks

دانلود فیلم های آموزشی نرم افزار SolidWorks

دانلود فیلم های آموزشی نرم افزار SolidWorks به زبان فارسی آموزش تصویری ایجاد شکل دو بعدی قطعات مختلف آموزش تصویری ایجاد مدل های سه بعدی به زبان فارسی آموزش مونتاژ قطعات و ایجاد یک موتور آموزشی کامل بر پایه پروژه محوری آموزش قسمت های مختلف نرم افزار Solidwork آموزش مبتدی تا حرفه ...

آموزش صفر تا100تعمیر موتورسیکلت هوندا

آموزش صفر تا100تعمیر موتورسیکلت هوندا

امروز برای شما که دنبال موفقیت هستید آموزش جامع و کامل تعمیر موتور سیکلت هوندا را قرار داده ایم،که در ادامه می توانید دانلود کنید این مجموعه کتاب به همه دارندگان موتورسیکلت به منظور تعمیر، ایمنی و آشنایی با عملکرد بخش های مختلف این وسیله نقلیه توصیه می شود. محتوای این پکیج: ...

iran-tehran-azadi

admin : کلیه فایل ها متعلق به گلد فایل اند

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما