گلد کالا - ناب ترین فایل ها

فروشگاه گلد فایل، تخصصی و حرفه ای ترین سایت دنیای فایل ها با آموزش های اختصاصی، برنامه های ناب و ترفندهای کمیاب دنیای سیستم عامل ها

نظرسنجی سایت

درخواست نرم افزار

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 71
  • بازدید دیروز : 204
  • بازدید کل : 426573

پیوند ها

نظرسنجی سایت

آمار بازدید سایت

Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید


Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

قسمت پنجم از سری بازی های مدرن کمبات
با گرافیک مثال زدنی و گیم پلی شگفت انگیز
محصولی از کمپانی فرانسوی Gameloft
به همراه فایل دیتا + ویدئوی تریلر رسمی بازی

تا به این لحظه و این ساعت بدون شک شما نیز خبرهای زیادی در مورد منتشر شدن بازی معروف و شگفت انگیز Modern Combat 5: Blackout از کمپانی پرآوازه و خوش نام گیم لافت در ماه آپریل شنیده بودید و یا تریلرهایی از این بازی را در شبکه هایی همچون یوتیوب، آپارات و غیره مشاهده کرده و به گونه ای مجذوب آن شده اید ؛ گیم لافت نسخه ی اول بازیفوق العاده مهیج و کم نظیر مدرن کامبت ۵ خود را در گوگل پلی برای دستگاه های اندرویدی عرضه نمود تا بار دیگر کاربران دوستدار بازی های اکشن و تفنگی را به وجد آورده و باز هم مثل همیشه گرافیکی ترین و لذت بخش ترین بازی اکشن اول شخص را در اندرویدفون شما به ارمغان بیاورد! داستان بازی Modern Combat 5: Blackout نیز حول نسخه های ۳ و ۴ بازی می چرخد به گونه ای که ایالات متحده ی امریکا زیر حمله ی تروریست هاست و رهبر این گروه تروریستی را یکی از سربازان سابق ایالات متحده که تصمیم گرفته به کشور خود خیانت کند و با حمله و کشتار این جرم و فساد را در این کشور از بین ببرد، بر عهده گرفته است. شما در نقش یک سرباز آمریکایی ایفای نقش می کنید و ماموریت شما مبارزه با تروریست هاست !در بازی شما قادر خواهید بود به هدایت وسایل نقلیه بپردازید و یا کنترل هواپیماهای بدون سرنشین را برعهده بگیرید و هیجان را احساس کنید! شما می توانید از انواع سلاح های نیمه اتوماتیک ، دستی ، شاتگان و نارنجک ها بهره ببرید و با کمک آن ها دشمنان را سر به نیست کنید.

 

ویژگی ها :

  • جزئیات گرافیکی کم نظیر و فوق العاده حرفه ای مشابه بازی های کنسول های نسل هفتم
  • گیم پلی بسیار هیجان انگیز و سرگرم کننده
  • سبک اول شخص شوتر با محتوای داستانی اکشن و بسیار مهیج
  • دارای خط داستانی جذاب و گیرا
  • دارای بخش چند نفره (آنلاین)
  • وجود سلاح های زیاد و قابلیت ارتقاء آن ها
  • وجود ماشین آلات جنگی مختلف مثل UAV , هلیکوپترها، قایق های جنگی و …
  • قابلیت چیدمان و شخصی سازی تیم (Class) شما در بخش تک نفره یا چند نفره

بازی Modern Combat 5 Blackout

Modern Combat 5 Blackout دنباله قسمت های پیشین سری بازی های Modern Combat می باشد که لقب اکشن ترین بازی های گیم لافت را گرفته اند. البته از لحاظ داستانی، با داستان نسبتاً جدید و اتفاقات تازه ای رو به رو هستیم.

در این بازی که در سبک اول شخص می باشد شما به دنیای جنگ های پر زد و خورد و انفجاری وارد می شوید که هیجان شما را به حداکثر رسانده و شما را به وجد می آورد. این بازی اولین بار در مراسم E3 2013 معرفی و در جولای ۲۰۱۴ توسط گیم لافت عرضه شد. در Modern Combat 5 Blackout شاهد یک خط داستانی جذاب و بسیار مهیج هستیم.

داستان بازی مدرن کمبات ۵

داستان این بازی به جنگ ها و درگیری های شدید بین گروه های سازمان دهی شده و ارتش های نیروهای ویژه مربوط می شود. در ابتدای بازی شما در شهر ونیز ایتالیا به مصاف سازمان تروریستی و خرافاتی با عنوان World Liberation Army یا ارتش آزادی بخش جهان می روید. این سازمان تروریستی خیلی ناگهانی به شهر ونیز ایتالیا حمله های سنگینی ترتیب می دهد و شما در نقش سرباز ارتش ناتو کیدن فونیکس (Cayden Phoenix) می بایست در مقابل این حملات ایستادگی کرده و از سقوط شهر جلوگیری کنید.

بعد از اینکه شما مجبور به عقب نشینی و فرار از دست این گروه می شوید، یک ماه بعد شما در توکیو (پایتخت ژاپن) در حال صحبت کردن با همکاران و مأموران ویژه ای هستید که در حال بررسی این فاجعه هستند. از نظر کیدن این ماجرا، شروع یک اتفاق و جنگ بزرگ می باشد که می بایست سریع تر جلوی اقدامات بعدی گرفته شود اما همکار شما یعنی Sophie Daviau این قضیه را زیاد جدی نمی گیرد. دیری نمی گذرد که حملات سنگین دیگری در توکیو و چند شبکه آسیایی توسط گروه World Liberation Army انجام می شود.

حالا ارتش کشورها نگران تر از پیش به فکر راه حل می افتند و حالا می فهمند که دشمن آن ها یک گروه تروریستی ساده نیست بلکه یک سازمان بزرگ می باشد که برای رسیدن به اهدافشان از هیچ چیز نمی گذرند. حالا این وظیفه شماست که به عنوان یک عضو حیاتی و ماهر، مأموریت هایی را علیه این سازمان انجام دهید تا آن ها را عقب برانید. برای همین موضوع به نقاط مختلفی سفر کرده و در مأموریت های بسیار خطرناکی شرکت می کنید.

گرافیک و گیم پلی بازی مدرن کمبات ۵

بخش گرافیکی بازی Modern Combat 5 Blackout احتمالاً قدرتمندترین ویژگی اصلی آن می باشد. گرافیک بالا و جزئیات بسیار زیاد این بازی، در نگاه اول شما را به یاد بازی های اکشن و جنگی کنسول های نسل هفتم می اندازد. بخش گیم پلی بازی نیز بسیار حرفه ای طراحی شده است. سبک اول شخص، قابلیت دویدن، پریدن، حرکت سینه خیز و توانایی هدف گیری طبیعی و استفاده از سلاح های مختلف، همگی این بازی را به یک فرانچایز قدرتمند تبدیل کرده اند.

نکات مهم در خصوص بازی مدرن کمبات ۵:

  1. بازی مدرن کمبات ۵ کاملاً آنلاین بوده و بدون اینترنت کار نمی کند.

  2. بازی Modern Combat 5 Blackout از گرافیک بسیار بالایی برخوردار است؛ در نتیجه برای اجرای صحیح آن شما نیاز به موبایل یا تبلت هایی با مشخصات حداقل پردازنده ۴ هسته ای ۱٫۵ گیگاهرتزی، ۲ گیگابایت رم و گرافیک های سری Adreno 300 , PowerVR SGX500 , Mali T600 و بالاتر دارید.
  3. برای بازی Modern Combat 5 نسخه مود شده ای که پول بی نهایت یا ویژگی های مشابه داشته باشد عرضه نشده است.
  4. بازی Modern Combat 5 Blackout از جزئیات گرافیکی بالایی برخوردار است که برای اجرا و پردازش این جزئیات به سخت افزارهای قدرتمند مورد نیاز است. در غیر این صورت، احتمال وجود لگ و افت فریم دور از انتظار نیست.
  5. تنها نسخه مود این بازی، نسخه ای موسوم به GOD MOD می باشد که در این نسخه دشمنان شما هیچ حرکت و حمله ای علیه شما نمی کنند.

 

 

دستورالعمل نصب و اجرای بازی :

  1.  ابتدا فایل نصبی بازی را دانلود و نصب کنید.
  2.  فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید. پوشه ی com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM را در مسیر Android/obb کپی کنید.
  3.  بازی را اجرا کنید.

 

تغییرات نسخه های اخیر :

  •  اضافه شدن ویژگی های جدید و نقشه جدید : LOOKING GOOD, SOLDIER
  •  رفع مشکلات جزئی و بهبود گرافیک بازی

    Modern Combat 5 Blackout v2.0.1b دانلود بازی مدرن کمبات ۵ اندروید

    قسمت پنجم از سری بازی های مدرن کمبات
    با گرافیک مثال زدنی و گیم پلی شگفت انگیز
    محصولی از کمپانی فرانسوی Gameloft
    به همراه فایل دیتا + ویدئوی تریلر رسمی بازی

    تا به این لحظه و این ساعت بدون شک شما نیز خبرهای زیادی در مورد منتشر شدن بازی معروف و شگفت انگیز Modern Combat 5: Blackout از کمپانی پرآوازه و خوش نام گیم لافت در ماه آپریل شنیده بودید و یا تریلرهایی از این بازی را در شبکه هایی همچون یوتیوب، آپارات و غیره مشاهده کرده و به گونه ای مجذوب آن شده اید ؛ گیم لافت نسخه ی اول بازیفوق العاده مهیج و کم نظیر مدرن کامبت ۵ خود را در گوگل پلی برای دستگاه های اندرویدی عرضه نمود تا بار دیگر کاربران دوستدار بازی های اکشن و تفنگی را به وجد آورده و باز هم مثل همیشه گرافیکی ترین و لذت بخش ترین بازی اکشن اول شخص را در اندرویدفون شما به ارمغان بیاورد! داستان بازی Modern Combat 5: Blackout نیز حول نسخه های ۳ و ۴ بازی می چرخد به گونه ای که ایالات متحده ی امریکا زیر حمله ی تروریست هاست و رهبر این گروه تروریستی را یکی از سربازان سابق ایالات متحده که تصمیم گرفته به کشور خود خیانت کند و با حمله و کشتار این جرم و فساد را در این کشور از بین ببرد، بر عهده گرفته است. شما در نقش یک سرباز آمریکایی ایفای نقش می کنید و ماموریت شما مبارزه با تروریست هاست !در بازی شما قادر خواهید بود به هدایت وسایل نقلیه بپردازید و یا کنترل هواپیماهای بدون سرنشین را برعهده بگیرید و هیجان را احساس کنید! شما می توانید از انواع سلاح های نیمه اتوماتیک ، دستی ، شاتگان و نارنجک ها بهره ببرید و با کمک آن ها دشمنان را سر به نیست کنید.

     

    ویژگی ها :

    • جزئیات گرافیکی کم نظیر و فوق العاده حرفه ای مشابه بازی های کنسول های نسل هفتم
    • گیم پلی بسیار هیجان انگیز و سرگرم کننده
    • سبک اول شخص شوتر با محتوای داستانی اکشن و بسیار مهیج
    • دارای خط داستانی جذاب و گیرا
    • دارای بخش چند نفره (آنلاین)
    • وجود سلاح های زیاد و قابلیت ارتقاء آن ها
    • وجود ماشین آلات جنگی مختلف مثل UAV , هلیکوپترها، قایق های جنگی و …
    • قابلیت چیدمان و شخصی سازی تیم (Class) شما در بخش تک نفره یا چند نفره

    بازی Modern Combat 5 Blackout

    Modern Combat 5 Blackout دنباله قسمت های پیشین سری بازی های Modern Combat می باشد که لقب اکشن ترین بازی های گیم لافت را گرفته اند. البته از لحاظ داستانی، با داستان نسبتاً جدید و اتفاقات تازه ای رو به رو هستیم.

    در این بازی که در سبک اول شخص می باشد شما به دنیای جنگ های پر زد و خورد و انفجاری وارد می شوید که هیجان شما را به حداکثر رسانده و شما را به وجد می آورد. این بازی اولین بار در مراسم E3 2013 معرفی و در جولای ۲۰۱۴ توسط گیم لافت عرضه شد. در Modern Combat 5 Blackout شاهد یک خط داستانی جذاب و بسیار مهیج هستیم.

    داستان بازی مدرن کمبات ۵

    داستان این بازی به جنگ ها و درگیری های شدید بین گروه های سازمان دهی شده و ارتش های نیروهای ویژه مربوط می شود. در ابتدای بازی شما در شهر ونیز ایتالیا به مصاف سازمان تروریستی و خرافاتی با عنوان World Liberation Army یا ارتش آزادی بخش جهان می روید. این سازمان تروریستی خیلی ناگهانی به شهر ونیز ایتالیا حمله های سنگینی ترتیب می دهد و شما در نقش سرباز ارتش ناتو کیدن فونیکس (Cayden Phoenix) می بایست در مقابل این حملات ایستادگی کرده و از سقوط شهر جلوگیری کنید.

    بعد از اینکه شما مجبور به عقب نشینی و فرار از دست این گروه می شوید، یک ماه بعد شما در توکیو (پایتخت ژاپن) در حال صحبت کردن با همکاران و مأموران ویژه ای هستید که در حال بررسی این فاجعه هستند. از نظر کیدن این ماجرا، شروع یک اتفاق و جنگ بزرگ می باشد که می بایست سریع تر جلوی اقدامات بعدی گرفته شود اما همکار شما یعنی Sophie Daviau این قضیه را زیاد جدی نمی گیرد. دیری نمی گذرد که حملات سنگین دیگری در توکیو و چند شبکه آسیایی توسط گروه World Liberation Army انجام می شود.

    حالا ارتش کشورها نگران تر از پیش به فکر راه حل می افتند و حالا می فهمند که دشمن آن ها یک گروه تروریستی ساده نیست بلکه یک سازمان بزرگ می باشد که برای رسیدن به اهدافشان از هیچ چیز نمی گذرند. حالا این وظیفه شماست که به عنوان یک عضو حیاتی و ماهر، مأموریت هایی را علیه این سازمان انجام دهید تا آن ها را عقب برانید. برای همین موضوع به نقاط مختلفی سفر کرده و در مأموریت های بسیار خطرناکی شرکت می کنید.

    گرافیک و گیم پلی بازی مدرن کمبات ۵

    بخش گرافیکی بازی Modern Combat 5 Blackout احتمالاً قدرتمندترین ویژگی اصلی آن می باشد. گرافیک بالا و جزئیات بسیار زیاد این بازی، در نگاه اول شما را به یاد بازی های اکشن و جنگی کنسول های نسل هفتم می اندازد. بخش گیم پلی بازی نیز بسیار حرفه ای طراحی شده است. سبک اول شخص، قابلیت دویدن، پریدن، حرکت سینه خیز و توانایی هدف گیری طبیعی و استفاده از سلاح های مختلف، همگی این بازی را به یک فرانچایز قدرتمند تبدیل کرده اند.

    نکات مهم در خصوص بازی مدرن کمبات ۵:

    1. بازی مدرن کمبات ۵ کاملاً آنلاین بوده و بدون اینترنت کار نمی کند.

    2. بازی Modern Combat 5 Blackout از گرافیک بسیار بالایی برخوردار است؛ در نتیجه برای اجرای صحیح آن شما نیاز به موبایل یا تبلت هایی با مشخصات حداقل پردازنده ۴ هسته ای ۱٫۵ گیگاهرتزی، ۲ گیگابایت رم و گرافیک های سری Adreno 300 , PowerVR SGX500 , Mali T600 و بالاتر دارید.
    3. برای بازی Modern Combat 5 نسخه مود شده ای که پول بی نهایت یا ویژگی های مشابه داشته باشد عرضه نشده است.
    4. بازی Modern Combat 5 Blackout از جزئیات گرافیکی بالایی برخوردار است که برای اجرا و پردازش این جزئیات به سخت افزارهای قدرتمند مورد نیاز است. در غیر این صورت، احتمال وجود لگ و افت فریم دور از انتظار نیست.
    5. تنها نسخه مود این بازی، نسخه ای موسوم به GOD MOD می باشد که در این نسخه دشمنان شما هیچ حرکت و حمله ای علیه شما نمی کنند.

     

     

    دستورالعمل نصب و اجرای بازی :

    1.  ابتدا فایل نصبی بازی را دانلود و نصب کنید.
    2.  فایل دیتا را دانلود و آن را از حالت فشرده خارج کنید. پوشه ی com.gameloft.android.ANMP.GloftM5HM را در مسیر Android/obb کپی کنید.
    3.  بازی را اجرا کنید.

     

    تغییرات نسخه های اخیر :

    •  اضافه شدن ویژگی های جدید و نقشه جدید : LOOKING GOOD, SOLDIER
    •  رفع مشکلات جزئی و بهبود گرافیک بازی

 دانلود نسخه معمولی پچ شده دانلود نسخه مود شده دانلود فایل دیتا

  انتشار : ۷ شهریور ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 591

برچسب های مهم

کسب درامداز اینترنت ماهیانه 8میلیون تومان

کسب درامداز اینترنت ماهیانه 8میلیون تومان

پکیج کسب درآمداسان از اینترنت اپدیت جدید 15 اردیبهشت 1397 مناسب برای تمامی افرادباهرسن ودانشی این فرصت هرگز تکرار نمیشود عجله کنید تضمین100%بازگشت وجه درصورت عدم کسب این مبلغ هدیه ویژه پس از خرید این محصول: 1.نرم افزار کی به وای فای وصله نرم افزاری برای ...

دانلود بسته آموزشی تقویت هوش جنین

دانلود بسته آموزشی تقویت هوش جنین

تقویت هوش جنین!!!!!!!!!!!! امروز برای شما همراهان همیشکی نسیم بوک کتابی در رابطه با اجرای تکنیکهای موفق دنیا در مورد تضمین سلامت روان،تقویت هوش جنین و زیبایی چهره آماده کرده ایم که در ادامه میتوانید دانلود کنید.... مطابق با آخرین یافته های دانشمندان بزرگ دنیااز جمله پروفسور ...

کسب درآمد 650میلیون تومانی در یک روز کاملا تست

کسب درآمد 650میلیون تومانی در یک روز کاملا تست

این روزها با توجه به شرایط نامناسب اقتصادی کشور، کسب درآمد برای خیلی از افراد جامعه بسیار دشوار است. بسیاری از افراد به امید اینکه در آینده بتوانند یک شغل کارمندی داشته باشند به سختی درس می خوانند و عده ای دیگر که نتوانند درس بخوانند نیز راه های دیگری را انتخاب می کنند. ...

کتاب اعجاب انگیز افزایش سایز آلت تناسلی|مسائل

در اين سايت روشي را به شما معرفي مي كنيم براي بزرگ كردن آلت تناسلي كه نتايج فوق العاده اي براي شما در بر خواهد داشت،كه خودتان هم باور نمي كنيد: . . . 1-افزايش طول و ضخامت به اندازه 3cm الي 8cm 2-افزايش طول تا بيش از50%اندازه فعلي در حالت راست وسفت ...

خلاصه کتاب وسؤالات تستي کتاب تفسیر قرآن کریم -

خلاصه کتاب وسؤالات تستي کتاب تفسیر قرآن کریم -

مجموعه سؤالات تستي كتاب تفسیر قرآن کریم (آیات برگزیده) (ويراست دوم، نشر معارف) مشتمل بر 600 سؤال. 2 جزوه و خلاصه درس (تفسیر قرآن کریم(آیات برگزیده) فایل pdfکتاب حجم فایل:20kb گردآورنده این فایل وب سایت نسیم بوک ...

دانلود کتاب نایاب مادرکافی جوفراست در مورد

دانلود کتاب نایاب مادرکافی جوفراست در مورد

مادر احسان از دستش کلافه شده است. احسان ۱۰ سال دارد و در کلاس چهارم ابتدایی تحصیل می‌کند. او گاهی اوقات رفتارهای بد و پرخاشگرانه‌ای از خود نشان می‌دهد. احسان وقتی عصبانی می‌شود همه چیز را به هم می‌ریزد؛ از کوسن‌های مبل که به اطراف پرتاب می‌شود بگیرید تا کاغذ ...

دانلود کتاب آموزش ساخت انواع کابینت مدرن MDF

دانلود کتاب آموزش ساخت انواع کابینت مدرن MDF

نوع فایل:PDF زبان:فارسی حجم فایل:18KB در چند دهه اخیر با توجه به افزایش رشد آپارتمان سازی ، تعداد متقاضیان ساخت کابینت نیز افزایش پیدا کرد و با توجه به تغییر ماهیت کابینت ها از فلزی به MDF و تمایل به تغییر مکرر دکوراسیون آشپزخانه از سوی خانواده ها ، کابینت سازی نیز در میان مشاغل ...

دانلود نمونه سوالات سیستم سوخت رسانی انژکتور

دانلود نمونه سوالات سیستم سوخت رسانی انژکتور

این پکیج مناسب افرادی است که میخواهن در آزمون های ادواری شرکت کنند و قبولی خود را تضمین کنند محتوای پکیج: عنـوان رشته : سیستم سوخت رسانی انژکتور پراید سری اول135:بدون جواب سری دوم30:با جواب فرمت فایل:pdf تعداد سوالات:165 ...

آموزش کامل تله کینزی در دو روز

آموزش کامل تله کینزی در دو روز

فقط در 2 روز...! با سلام. در این کتاب آموزش کامل تله کینزی را بصورت خیلی ساده و روان در اختیار شما قرار دادیم که هرکسی حتی در مبتدی ترین سطح میتواند تله کینزی را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرد. آموزش هایی که داده شده همراه با تصویر میباشند و باعث یاد گیری بهتر شما عزیزان ...

دانلود کتاب دختری که ماه را نوشید (The girl who drank the moon

دانلود کتاب دختری که ماه را نوشید (The girl who drank the moon

The Girl Who Drank the Moonby Kelly Barnhill Genre: Fantasy Rating: 4.19/5 language: English format: PDF , EPUB Every year, the people of the Protectorate leave a baby as an offering to the witch who lives in the forest. They hope this sacrifice will keep her from terrorizing their town. But the witch in the forest, Xan, is kind and gentle. She shares her home with a wise Swamp Monster named Glerk and a Perfectly Tiny Dragon, Fyrian. Xan rescues the abandoned children and ...

نمونه سوالات پیرایش مردانه درجه 2 (فنی و حرفه ای)

نمونه سوالات پیرایش مردانه درجه 2 (فنی و حرفه ای)

این بسته پیشنهادی که توسط سایت نسیم بوک جمع آوری شده شامل: 240نمونه سوال تستی باجواب نام محصول: نمونه سوالات پیرایش مردانه درجه 2 تعداد مجموع سوالات:240نمونه سوال با جواب آزمون ادواری نمونه سؤالات فنی حرفه ای پیرایش مردانه درجه 2 می باشد که در ادامه می توانید ...

دانلود نمونه سوالات فرزکاری درجه 2

دانلود نمونه سوالات فرزکاری درجه 2

این بسته پیشنهادی که توسط سایت نسیم بوک جمع آوری شده شامل: 380نمونه سوال تستی باجواب نام محصول: دانلود نمونه سوالات فرزکاری درجه 2 تعداد مجموع سوالات: 380نمونه سوال با جواب قابل استفاده برای مهارت آموزان،دانش آموزان ،متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان ...

دانلود خلاصه کتاب هنر شفاف اندیشیدن اثر رولف

دانلود خلاصه کتاب هنر شفاف اندیشیدن اثر رولف

دانلود خلاصه کتاب هنر شفاف اندیشیدن اثر رولف دوبلی ترجمه عادل فردوسی پور به صورت pdf تعداد صفحات: ۱۰۸صفحه معرفی اجمالی محصول کتاب هنر شفاف انديشيدن اثر رولف دوبلي ترجمه عادل فردوسی پور «آیا تا به حال... زمان صرف چیزی کرده‌ای که در آینده احساس کنی ارزشش را ...

فایل اقدام پژوهشی چگونه توانستم ضعف درسی دانش

فایل اقدام پژوهشی چگونه توانستم ضعف درسی دانش

شرح مختصر : موضوع اقدام پژوهی: چگونه توانستم ضعف درسی دانش آموزانم را بهبود بخشم. چکیده : بارها در کلاس درس خود مشاهده می کردم که تعدادی از دانش آموزانم به دلایل مختلفی نسبت به بقیه دچار افت تحصیلی هستندودرارزشیابی های کتبی وشفاهی نمرات پایینی کسب می کنندووالدین آنها ازاین ...

کتاب الکترونیکی روش های خشک کردن میوه و سبزیجات

کتاب الکترونیکی روش های خشک کردن میوه و سبزیجات

میوه ها و سبزیجات به عنوان یکی از ارکان اصلی تامین نیازهای غذایی بشر از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بشر از هزاران سال قبل تا حال به موازات تولید محصولات کشاورزی اقداماتی جهت نگهداری مواد غذایی خود برای مواقعی که این مواد در دسترس نبودند انجام می دادند که قدیمی ترین آنها خشک ...

کتاب آموزش تصویری ساخت دستبند(کسب درآمد)

کتاب آموزش تصویری ساخت دستبند(کسب درآمد)

امروزه هنر دست یکی از پرطرفدارترین محصولات می باشد.و صنایع دستی یکی از منابع خوب و جذاب برای کسب درآمد در منزل می باشد. حال ما برای شما کتاب ساخت 50مدل دستبد زیبا با آموزش گام به گام و کاملا تصویری آمده کرده ایم که در ادامه می توانید دانلود کنید: محتوای این فایل: 1:آموزش تصویری ...

آموزش صفر تا100تعمیر موتورسیکلت هوندا

آموزش صفر تا100تعمیر موتورسیکلت هوندا

امروز برای شما که دنبال موفقیت هستید آموزش جامع و کامل تعمیر موتور سیکلت هوندا را قرار داده ایم،که در ادامه می توانید دانلود کنید این مجموعه کتاب به همه دارندگان موتورسیکلت به منظور تعمیر، ایمنی و آشنایی با عملکرد بخش های مختلف این وسیله نقلیه توصیه می شود. محتوای این پکیج: ...

دانلود150مزاحم تلفني صوتي خنده دار

دانلود150مزاحم تلفني صوتي خنده دار

با سلام فراوان خدمت شما عزیزان امروز برای شما مجموعه ای صوتی و خنده دار از مزاحمت های تلفنی آماده کرده ایم که در ادامه می توانید دانلود کنید. امید است همیشه لحظات شادی داشته باشید. توجه: این مجموعه اصلا تبلیغ ایجاد مزاحمت نیست، و صرفا جهت ایجاد لحظات شاد برای شما آماده شده ...

سؤالات تستي كتاب درآمدي تحليلي بر انقلاب اسلامي

سؤالات تستي كتاب درآمدي تحليلي بر انقلاب اسلامي

مجموعه سؤالات تستي كتاب درآمدي تحليلي بر انقلاب اسلامي ايران نوشتهدكترنمونه سوال امتحانی نیمسال اول 88-87 (با جواب تستی)محمدرحيم عيوضي و دكتر محمدجواد هراتي (ويراست دوم، نشر معارف) مشتمل بر 650 سؤال همراه با پاسخنامه. نوع فایل:pdf تعدادسوالات:650 نمونه سوال امتحانی نیمسال ...

درگاه پرداخت پرشین سوییچ ( آسان پرداخت ) WHMCS

درگاه پرداخت پرشین سوییچ ( آسان پرداخت ) WHMCS

شرکت آسان پرداخت تحت نظارت اداره نظام پرداخت بانک مرکزی و شرکت شاپرک اقدام به راه‌اندازی درگاه پرداخت اختصاصی و ارائه آن به پذيرندگان نموده استسرعت و سادگی ارتباط با درگاه اينترنتی آسان پرداخت و سازگاری آن حتی با زبانهای برنامه‌نويسی قديمی در کنار پشتيبانی فنی و تکنيکی ...

بررسی تاریخچه ی ایوان و عملکرد آن در معماری ایران

بررسی تاریخچه ی ایوان و عملکرد آن در معماری ایران

نوع فایل:Word قابل ویرایش تعداد صفحات:8 سال انتشار:1395 چکیده ایوان یکی از تکنیک های برجسته معماری ایران به شمار می رود که در طول تکامل معماری همواره نقش مهمی را در کالبد بناهای ایران بر عهده داشته است و جزء لاینفک معماری آن محسوب می گردد. ایوان عبارت است از یک فضای سر پوشیده که ...

دانلود سوالات فنی حرفه ای چهل تکه دوز با دست

دانلود سوالات فنی حرفه ای چهل تکه دوز با دست

محتوای این پکیج: مناسب برای دانشجویان کار دانش، متقاضیان آزمون های ادواری ومربیان فنی حرفه ای نوع سوالات:تستی همراه با پاسخنامه نوع فایل:pdf تعداد سوالات: 140با پاسخ حجم فایل:3.5مگابایتنوع سوالات:استاندارد این پکیج توسط تیم نسیم بوک جمع آوری شده است و گونه کپی و فروش این پکیج ...

مجموعه -صفر تا صد راه اندازی کارگاه جوراب

نام محصول: مجموعه صفرتاصد راه اندازی کارگاه جوراب بافی تهیه کننده: دوران راهبی انتشار: وبسایت بچه‌های نساجی دانشگاه یزد فرمت محصول: کتاب الکترونیکی(PDF) + ویدئو MP4 قابل پخش در: موبایل، تبلت، کامپیوتر و ... مخاطب این بسته آموزشی: تمام افراد مبتدی که حداقل سرمایه ...

جزوه انتگرال مهندس امیر مسعودی

جزوه انتگرال مهندس امیر مسعودی

جزوه انتگرال و سری مسعودی که شما را در کوتاه ترین زمان‌ ممکن و بی نیاز از مشاهده مستقیم dvd های پر حجم و زمان بر استاد به تسلط 100% در این مبحث میرسونه!!!!!! برای اولین بار و تنها در ijozve این مبحث را با تخفیف ویژه 50% و به صورت کاملا اورجینال تهیه کرده و از ان لذت ...

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک

افزایش قد با متد گرو تالر داینامیک

بلند قامت بودن یک امتیاز بزرگ برای شماست! سلام بیتا بیات هستم کارشناس فیزیولوژی ورزشی،لازم دانستم قبل از این که شما با روش گرو تالر داینامیک آشنا شوید چند تا نکته رو صادقانه خدمتتان عرض کنم همانطور که تو اینستاگرام(khosh.andam@)نوشتم خیلی اتفاقی با این متد آشنا ...

نسخه خطی اشعار و پیشگویی های شاه نعمت الله ولی

نسخه خطی اشعار و پیشگویی های شاه نعمت الله ولی

شاه نعمت‌الله ولی نسخه خطی اشعار و پیشگویی های شاه نعمت الله ولی پر فروشترین کتاب نسخه خطی با بیش از 2000000 فروش تا کنون به دليل استقبال بي نظيز شما كاربران گرامي نسخه خطي فوق فقط تا پايان اسفند ماه با 20% تخفيف به فروش مي رسد و بعد از آن به قیمت ...

دانلود کتاب تعمیرات سخت افزار ( پاور ساپلای

دانلود کتاب تعمیرات سخت افزار ( پاور ساپلای

کتاب تعمیرات سخت افزار ( پاور ساپلای کامپیوتر و تغذیه تلویزیون) نویسنده:مهندس نوید صدیقی ویرایش سوم دی ماه 1394 سطح اموزش از صفر تا صد تعمیرات کامپیوتر ( مبتدی،تخصصی و فوق تخصصی) نوع فایل:pdf زبان نوشتاری:فارسی دانلود دمو DEMO کتاب تعداد صفحات 230 صفحه + یک کتاب آموزشی تعمیرات ...

دانلود فیلم های آموزشی نرم افزار SolidWorks

دانلود فیلم های آموزشی نرم افزار SolidWorks

دانلود فیلم های آموزشی نرم افزار SolidWorks به زبان فارسی آموزش تصویری ایجاد شکل دو بعدی قطعات مختلف آموزش تصویری ایجاد مدل های سه بعدی به زبان فارسی آموزش مونتاژ قطعات و ایجاد یک موتور آموزشی کامل بر پایه پروژه محوری آموزش قسمت های مختلف نرم افزار Solidwork آموزش مبتدی تا حرفه ...

دانلود فیلم های آموزشی هندبال

دانلود فیلم های آموزشی هندبال

هندبال ورزشی گروهی است که دو تیم شرکت کننده آن ، هرکدام دارای هفت بازیکن هستند آموزش هندبال به صورت کامل شامل تمامی حرکات دفاعی ، تهاجمی و …. آموزش هندبال برای مبتدیان و حرفه ای ها شامل دربیلینگ ، شوت ، پاس ، دفاع ، حمله و ….. آموزش تمرینهای اصولی و کاربردی پاس دادن و ...

دانلود پکیج درآمدزایی 400هزارتومن ناچیز در 40دقیقه

دانلود پکیج درآمدزایی 400هزارتومن ناچیز در 40دقیقه

برای درآمدزایی فوق العاده، فقط توضیحات زیر را تا انتها بخوانید. ما درآمد شما را تضمین می کنیم. واقعا ده میلیون تومن درآمد ماهیانه هیچ چیز خاصی نیست. اینقد واسه خودتون بزرگ و دست نیافتنیش نکنین دوستان من، اگه به ضمیرناخودآگاه خودتون القا کردین که اون بزرگه و شما ...

iran-tehran-azadi

admin : کلیه فایل ها متعلق به گلد فایل اند

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما